MSI NOTEBOOK GT73VR 6RE TITAN (ITMIGT73VR6RE20)

Online niet meer beschikbaar, informeer voor de stock bij uw specialist.

Dit artikel wordt niet meer verkocht via de online shop. Klik hier voor alternatieve producten of neem contact op met ons voor meer informatie.

Contacteer ons

top

Uitgebreide omschrijving van MSI NOTEBOOK GT73VR 6RE TITAN (ITMIGT73VR6RE20)

NVIDIA?s nieuwste GeForceĀ® GTX 10 Series GPU nu op MSI Gaming Notebooks!


MSI heeft ?s werelds eerste gaming notebooks met de nieuwste NVIDIA videokaarten. NVIDIA?s nieuwe generatie GeForceĀ® GTX 10 Series Pascal GPU evenaart desktop prestaties met haar nieuwe videokaarten. Deze notebooks zijn voorzien van NVIDIA GeForce GTX 1060, 1070 of 1080 videokaarten die je alle nieuwste games op de hoogst mogelijke settings gemakkelijk laat spelen.


Cooler Boost Titan: een koelingssysteem voor het meest Extreme SLI Graphics Platform 


Cooler Boost Titan maakt gebruik van ventilatoren met whirlwind blades. Deze ventilatoren zorgen voor een verbeterde koelcapaciteit. Met dit nieuwe koelingssysteem krijgt de notebook maar liefst 30% meer airflow. De vele heat pipes zorgen dat de processor en de grafische kaart(en) de hoogste prestaties leveren. Cooler Boost Titan maakt het mogelijk om desktop prestaties te hebben in een compacte notebook behuizing! 


1st VR Ready 


Met slechts ?een klik naar VR? kun je met deze gaming notebooks volledig opgaan in de virtual reality wereld! Via het MSI Dragon Center kun je met slechts een klik super makkelijk bijvoorbeeld de HTC Vive aansluiten. Ook beschikt de notebook over een IPS-scherm en Nahimic 2. Kortom deze notebook heeft alles in huis voor de complete game-ervaring!


4k Scherm 


Met vier keer meer resolutie dan Full HD levert ultra high-definition (UHD) geweldige beelden voor de meest ultieme game-ervaring. UHD gaat tot maar liefst 8 miljoen pixels. Ervaar een nieuw level van visuals met de diepste details die jou het gevoel geven alsof je in de game bent!

top

Wijzigen - Technische specificaties - MSI GT73VR6RE20 Notebooks

Product nummer : GT73VR6RE20
Merk : MSI
Code : ITMIGT73VR6RE20

top

Reviews

Er zijn nog geen reviews voor dit product.


Schrijf als eerste een review
top

Schrijf een beoordeling